Tre temafester du bara måste prova i sommar!

Sommaren är här i stora delar av landet och i år planeras det säkerligen fler fester än någonsin förr. Efter två år av restriktioner och oro är det klart att folk överallt vill släppa loss och umgås med sina nära och kära.

Planerar du en fest i sommar? Då har jag tre tips på temafester du bara måste prova i sommar!

20-talets glitter och glamour!

Efter att han spendera 2020-talet inomhus är det många som är sugna på att klä upp sig, gå ut och släppa loss! Så varför inte göra det i stil? Vi är nu 100 år ifrån 1920-talet, ett av historiens mest glittriga årtionden. Swinga loss med dina vänner i sommar till jazz eller slappna av i skinnfåtöljen med en klassisk “Old Fashioned”.

Klädkoden? Glittriga klänningar, gubbkeps och pärlshalsband förstås!

Glassfest

Vad kan vara bättre i sommarhettan än en iskall glass? En glassfest, såklart! Detta, lite mer udda, festtema kommer att utmana din och dina vänners fantasi på ett roligt och uppfriskande sätt. Varför inte hälla upp ett par glassiga drinkar eller ta på dig en glassig skjorta? Var det någon som sa Mange Schmidt?

Klädkoden? Glassa till det med en festligt broderad glasskjorta eller kom utklädd till GB Glace-gubben. Glassfestens fokus är fantasi, så låt den flöda fritt!

Black & White party

Om du tycker att en 20-talsfest låter för glamoröst samtidigt som en glassfest låter för barnsligt har jag ett förslag som du garanterat kommer att älska. Black & White party – En fest där temat är färgen “vit”.

Begreppet “White party” populariserades på 90-talet av rapparen och entreprenören Sean Combs. Principen bakom detta stilrena festtema är enkel – allting ska vara svart eller vitt! Dina kläder, dina accessoarer, festen dekorationer, maten ni äter, drickan ni dricker.

Klädkoden? Ja, det säger väl sig självt.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *