Tips på fina och roliga presenter till Alla Hjärtans Dag

alla-hjartans-dag-present

Snart är årets mest romantiska dag här – jag talar såklart om Alla Hjärtans Dag – och har du någon som du håller kär kan det vara kul att överraska hen med en fin present. Men låt skippa de klassiska gåvorna så som chokladask, blombukett eller en söt nallebjörn i år och istället ge bort något roligare och mer unikt. I den här artikeln kommer jag att tipsa om fina och roliga unika presenter att ge bort till en flickvän eller pojkvän på Alla Hjärtans Dag. Så häng med för att hitta inspiration!

Alla Hjärtans Dag-present

För somliga hör geléhjärtan, blombukett och restaurangbesök Alla Hjärtans Dag till, och jag förstår varför. Ja, det är romantiskt, men framförallt är det enkelt att genomföra eftersom det inte kräver några större förberedelser och inte heller direkt någon fantasi. Ett restaurang- och/eller biobesök kan enkelt bytas ut mot shuffleboard, escape room, musikal eller någon annan rolig aktivitet eller upplevelse. Även de klassiska gåvorna kan bytas ut mot något mer unikt och roligt. Ersätt geléhjärtan med en välbehövlig hjärtformad värmekudde, ett par mysiga tofflor eller varför inte en charmig mugg. Vill du starta dagen med ett gott skratt, överraska din partner med ett par Pokémon-kalsonger eller en Supergirl-t-shirt. Unika och roliga Alla Hjärtans Dag-presenter hittar du här.

Alla Hjärtans Dag-present till pojkvän

Det är inte alltid helt enkelt att lista ut vad man kan ge sin pojkvän på Alla Hjärtans Dag, men roliga prylar såsom underkläder med favoritkaraktären på, ett roligt frågespel eller en powerbank i form av en enhörning kommer garanterat att gå hem om han har en gnutta humor. Lyxiga gåvor i all ära, men inget slår en unik, rolig pryl som noggrant valts ut av sin partner.

Powerbank i form av en enhörning – en söt, rolig och användbar Alla Hjärtans Dag-present till pojkvännen.

Alla Hjärtans Dag-present till flickvän

Det kan vara precis lika svårt att hitta en Alla Hjärtans Dag-present till en flickvän som till en pojkvän. Oavsett om hon gillar smink, kläder och smycken eller elektronikprylar så kan mer unika produkter såsom badskum gjort på enhörningstårar, ett Superwoman-glas eller en scratch map i roséguld vara otroligt uppskattat. Låt fantasin flöda och överraska henne med något riktigt unikt och kul på Alla Hjärtans Dag i år!  

Scratch Map i roséguld – en unik Alla Hjärtans Dag-present till flickvännen som gillar att resa. Dessutom en mycket vacker inredningsdetalj!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *