Att slå in julklappar till barnen

slå-in-julklappar

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det dags att köpa julklappar till sina nära och kära. Men klapparna ska inte bara införskaffas, de ska också slås in i fina, juliga presentpapper. I den här artikeln ger jag tips på hur du ska tänka när det är dags att slå in julklappar till minstingarna i hemmet.

Det behöver inte alltid vara perfekt

Du behöver inte ödsla tid på att slå in julklapparna snyggt, barnen bryr sig sällan om perfekt vikta hörn eller ifall tejpen är synlig eller ej. Något som barn däremot ofta lägger märke till är motivet på själva pappret. Julklappen med prinsessor, bilar eller favoritkaraktären på är roligare att öppna än den enfärgade. Ett litet tips när det kommer till val av presentpapper är att inte slösa en massa pengar på lyxiga varianter. Barnen kommer att riva upp det på bara några sekunder, så välj de billigare alternativen till deras klappar.

Julklappar med eller utan snöre?

Visst är det fint att dekorera julklappen med ett rött, juligt presentsnöre, men när det är dags att öppna den vill barnet ofta riva upp pappret fortast möjligt och då är snöret inte alltid så populärt. Spara vackra presentsnören till mormors, farfars eller någon annan vuxens paket – de uppskattar fina detaljer mer!

Summa summarum: oavsett om du ska slå in hårda eller mjuka julklappar till barnen så behöver du inte fokusera på att använda exklusivt presentpapper eller att slå in dem perfekt. Du behöver heller inte dekorera med presentsnören, blommor eller andra dekorativa detaljer eftersom barnen vill kunna öppna paketen fort. 

Stort lycka till med att slå in julklapparna till barnen!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *